Styret i NHFU

12. november 2015

Tamarin Varner, Leder
Tlf
: 993 76 636
E-post: tamarin.varner@gmail.com 
Om meg: Jeg er 28 år og jeg bor i Oslo men er opprinnelig fra Bergen. Jeg brenner for at ungdommer skal føle seg inkludert; sett og hørt i samfunnet. Jeg er opptatt av like muligheter og mener at alle har en plass og en viktig i samfunnet, og det er ikke funksjonshemningen som definerer hele deg. 
Driver med: Som leder i NHFU driver jeg med mye rart. Jeg planlegger møter, jobber med politikk, har kontakt med andre organisasjoner om samarbeid, reiser rundt og besøker medlemmene våre i lokallagene. Jeg har også ansvaret for å planlegge sentralstyremøtene våre. Når jeg ikke er leder liker jeg å reise, lage mat og bake eller se på film og dokumenterer.
Interesser: Reise, være med venner, lage mat, bake, skrive og er veldig glad i brettspill.Marianne Knudsen, 1. nestleder 
Tlf
: 976 82 639
E-post: marianne.knudsen1999@gmail.com
Om meg: Jeg er 19 år. Jeg ønsker at NHFU skal være et sted der alle føler seg velkommen og der vi sammen forandrer verden til et sted der alle har like muligheter. Likestillingskampen for funksjonshemmede er NÅ!
Driver med: Går på Rønningen Folkehøgskole. Jobber som skribent i Adresseavisen og som foredragsholder i talerlisten. Jeg er også veldig glad i å skrive, alt fra leserinnlegg, til dikt og bøker. Sånn ellers driver jeg med musikk, komponerer selv, spiller piano og synger.
Interesser: Det viktigste for meg i livet mitt er gode venner og familien min, men også det å få muligheten til å forandre noe og hjelpe andre. Jeg er også veldig åpen for å holde foredrag og være med på aksjoner, fordi jeg tror veldig på at vi kan klare å få et mer inkluderende og likestilt samfunn hvis vi stikker oss litt ut. 
Gabriel Wilhelmsen Hoff, 2.nestleder
Tlf
: 948 40 152 
E-postgabrielwhoff.nhfu@gmail.com
Om meg: 22 år gammel, bor i Drøbak.
Driver med: Jeg tar en bachelorgrad i offentlig administrasjon og ledelse ved OsloMet (tidl. HiOA). Trener elektrisk innebandy og er leder av NHFU Øst. Som medlem av NHFU ønsker jeg å bidra til en endring av synet på funksjonshemmede i Norge. Jeg mener også velferdssystemet vi har trenger en oppussing for å bli mer brukervennlig. Stiller ofte opp som brukerstemme på Frambu kompetansesenter.
Interesser: Glad i musikk av god kvalitet, vegetarmat og selvironi. Jeg er over gjennomsnittet interessert i elg. Liker å kjøre bil.
Hilde Sofie Nilsson

Tlf
:  959 37 071
E-post: hildesofie@hotmail.com
Om meg: Jeg er 28 år gammel og jobber til daglig som BPA-rådgiver. Brukerstyrt Personlig Assistanse har vært  en av mine hjertesaker siden jeg fikk høre om det. Ved siden av dette er utdanning og bil bare noen av sakene jeg brenner for. Jeg er nysgjerrig, kan litt om det meste. Jeg liker å tenke at det alltid finnes en løsning.
Interesser:  Jeg er veldig glad i å male og tegne, leser gjerne bøker, og skriver innimellom dikt og korte historier.
Ida Hauge Dignes 
Tlf: 94268982
E-post: ida@dignes.net
Om meg: Jeg er 22 år gammel, bor i Oslo og studerer statsvitenskap på Universitetet i Oslo.
Driver med: I NHFU er en av mine største hjertesaker interseksjonalitet, fordi vi som alle andre kommer i ulike former og fasonger. Det er også utdanning, fordi 80% av alle skoler i Norge ikke er universelt utformet. Jeg tror også at høyere utdanning er veien inn i arbeidslivet for oss funksjonshemmede. Utenom NHFU er jeg aktiv i Solidaritetsungdommen og har verv som rådsmedlem i ungdomsrådet på Ahus. 
Interesser: Liker å skrive dikt og elsker å være med gode venner. Av aktiviteter driver jeg med yoga, ridning og sitski om vinteren. Dette gjør jeg fordi det gir meg masse energi.
Daniela Hermansen
Tlf: 969 10 154
E-post: dannie.guttie@gmail.com
Om meg: Jeg er 21 år gammel, kommer fra Mexico og bor på Hitra i Trøndelag. Jeg startet på universitetet da jeg var 15 år med musikk. Jeg fortsatte min vei på universitetet med Internasjonale Relasjoner hvor jeg alltid har hatt fokus på menneskerettigheter med kurs og diplomer om diskriminering, inkluderende utdanning, tilgjengelighet og rettigheter for funksjonshemmede. Jeg gjorde et forskningsopphold på Kjemisk Institutt ved Universidad Nacional Autonoma de Mexico i organisk kjemi innen naturprodukter for å finne egenskaper av planter for å behandle ulike sykdommer. Jeg er også utdannet som språklærer i engelsk og spansk sertifisert av Cambridge University.
Arbeider med: Nå jobber jeg med menneskerettigheter ved å være aktiv i organisasjoner fordi jeg vil leve i et samfunn der vi alle har de samme mulighetene. Jeg forbereder meg også på å ta mer utdanning her i Norge. Samtidig jobber jeg med en rekke bøker og mitt eget selskap.
Interesser: Jeg er interessert i medisin, kjemi, biologi, filosofi, politikk, menneskerettigheter, økologisk mat, kulinarisk kunst, baking, musikk, vakker kunst, oljemaling, språk, reise, gamle kulturer, historie, sportsbiler og videospill. Hjemme har jeg min egen mini-gård hvor jeg dyrker økologisk mat og har islandske kyllinger.
Marte Imingen
Tlf: 482 32 871 
E-post:
marte.imingen1@gmail.com
Navn:
Marte Imingen
Alder: 26
Bosted: Mo i Rana
Om meg: Dette blir mine 2 første år i sentralstyret og jeg gleder meg til å samarbeide med det nye styret og jobbe med ulike saker. 
Driver med: Er utdannet barnevernspedagog og jobber som miljøterapeut. En av mine hjertesaker er en jobb for alle! 
Interesser: På fritiden rir jeg minimum en gang i uken og trener hos personlig trener. Er også veldig glad i å reise, oppleve nye ting og bli kjent med folk. Vinterstid går jeg litt på skøyter, langrenn og slalom. Liker å ha fokus på det positive istede for begrensningene.


 

Nikita Amber Abbas
Tlf: 46784057 
E-post: Nikita.abbas@me.com
Om meg: Jeg er en 17 år gammel jente, som virkelig liker å prøve alt jeg ikke har fått prøvd, en som tror på at en sjanse bare kommer en gang i livet og jeg lar ingen sjanser slippe unna. Jeg tror på drømmene mine, og jeg tror på godhet.
Driver med: Jeg driver med masse politikk, er med i NFOI, Press, Plan Norge, Unge Funksjonshemmende, Ungdomsrådet for Oslo Universitetssykehus, men er mest aktiv i NHFU. I tillegg går jeg på på linjen barn og ungdom med studiespesialisering.
Interesser: Jeg liker filmer, mat og søvn. Søvn, god mat og en fin film er viktig for at jeg skal være glad. Jeg er også veldig glad i dyr, de er en viktig del av livet mitt. Jeg liker også veldig godt å jobbe med mennesker, spesielt å se lykken i øyene deres når de får hjelp. Idrett og programmering er også blant mine største interesser. Jeg liker også vitenskap veldig godt, og kunne sett på dokumentarer om naturen og vitenskap i en evighet.
Sofie Janssen, vara
Tlf
: 915 76 941
E-post:  sofiejansen96@hotmail.com
Om meg: Eg er ei jente på 22 år som er frå Voss, men bur i Sandnes fordi eg studere ergoterapi på Høgskulen her. Lever etter mottoet ”smil til verda og verda smiler til deg”. Gjennom dette prøve eg å gjere kvar dag til den beste.
Driver med: I tillegg til studie likar eg å engasjere meg i ulike foreningar som CP-foreningen der eg sitt i CPU og har ansvaret for ungdomsnettverket, eg er med i NHFU – Sørvest, eg er med i Ergoterapistudentene som er ein fagforening for ergoterapistudentar og eg sitt i studentrådet på Høgskulen. Ein av dei tingene eg brenne for er aktivitet og deltakelse i kvardagen i form av universell utforming, likestilling og fysisk aktivitet. Dette føler eg at eg får vist gjennom mitt arbeid i foreningar. 
Interesser: Eg er ei veldig sosial jente som likar godt å finne på ting med vennar, ellers har eg ein lidenskap for matlaging og baking. Eg er veldig glad i ein aktiv kvardag sjølv og driv med idrett der i blant rullestolrugby og har nyleg starta med Racerunning. 


Eva Henriksen, vara
Tlf
: 934 93 815
E-post: burn.ragnis@gmail.com
Om meg: Jeg heter Eva og er 25 år og kommer fra Tønsberg. Jeg er en veldig sosial person med klare meninger. 
Driver med: Jeg har tidligere studert IT i 2,5 år, og holder nå på med en bachelor i sosiologi.  Jeg er leder for NHFU Oslofjord Vest og ønsker å skape en sosial plattform samtidig som vi jobber med interessepolitiske saker. Jeg brenner også veldig for psykisk helse og er frivillig i Kirkens Bymisjon. 
Interesser: Interessene mine er sminke, videospill (elsker JRPGer), tegning, rullestolrugby, og venner.