Seksualitetssamling

25. august 2017

Norges Handikapforbunds Ungdom inviterer til Seksualitetssamling på Hamar!


Vi gjentar suksessen fra i fjor med tema helg med fokus på seksualitet og identitet. Alle har en seksualitet! uansett funksjonsevne, kjønn, etnisitet og identitet.Vi setter derfor fokus på seksualitet gjennom prosjektet "Yes we fuck". Samlingen kommer til å dekke ulike tema innenfor seksualitet, identitet og mangfold. Vi jobber i grupper og med foredrag. Helgen kommer ikke til å være helt lik som samlingen i 2016, noen nye temaer og arbeidsmåter er på plass. Så fortvil ikke samlingen passer både for deg som var i fjor og for deg som er ny. Det blir en helg fylt av informasjon og kunnskap, og selvfølgelig latter og sosialt samvær.

Flybilletter, hotellopphold og måltider for deg og eventuell assistent(er) dekkes. Vi prøver noe nytt denne gangen og alle som kan ta tog oppfordres til dette samt at vi bestiller flybilettene. Meld deg på før 20.september å få hele samlingen for bare 300 kroner.

All reise skal avklares med Ingrid og biletter blir bestilt så fort som mulig så viktig å være presis i påmeldingen. Skal du kjøre egen bil må du gi beskjed til Ingrid, slik at vi har oversikt og kan organisere eventuvell samkjøring. Vi skal bo på Scandic på Hamar og alle måltider er der. Vi begynner fredag klokken 18 og er ferdig søndag ca klokken 13.00, detaljert program kommer! Trenger du assistanse til praktiske ting? men ikke har nok timer? Fortvil ikke! På samlingen har vi felles assistenter som kan bidra med små ting ved behov. Felles-assistentene kan ikke benyttes til personlig hygiene men det meste annet, spør Ingrid om du er usikker. Om du har spørsmål angående kurset må du ikke nøle med å kontakte meg.

Dato: 3. klokken 18.00 til 5. november klokken 13.00.  
PåmeldingsskjemaHer

Ansvarlig for kurset: Ingrid.thunem@nhf.no 46543244.