Sommerleir NHFU

«You can be you»

Har du et lite teater-spire i magen eller kunne du tenke deg å øve på å møte diskriminering? Har du lyst å utforske ulike karakterer, dialekter og stemmer? Kanskje kunne du tenke deg å bruke drama for å stråle ut selvtillit og ha psykisk selvforsvar? Da anbefaler jeg deg å melde deg på NHFUs sommerleir 2019, med aktiviteten Drama. Du får da muligheten til å fordype deg i drama med en dyktig instruktør og mange andre NHFUere.

Om teater ikke er noe for deg hva med yoga? Bli bedre på å fordøye inntrykk og møte samfunnet. Finn roen når det er urolig rundt deg. Lær deg avspenning for din kropp. Vi får besøk av en dyktig yoga-instruktør som har bred erfaring fra å drive yoga for personer med funksjonsvariasjoner. Hun skreddersyr opplegget til hver enkelt.

I tillegg til å drive med en av to fantastiske aktivteter blir det gruppesamtaler, diskusjoner, foredrag, sosialt, leker, quiz og som i fjor stiller vi med marsmallows-garanti. Det blir også kiosk på leiren, så skulle du ha noen varer du ønsker at kiosken tar inn så si fra. 

Praktisk:
Dato: 7. til 14. juli. 
Sted: Lundheim folkehøgskole på Moi.
Påmelding skjer innen 23.05 via lenkenhttps://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=1AW9Z63PS232
Leiren koster 500 kroner. Dette dekker reise, overnatting og mat for deg og for assistenten din om du medbringer egen assistent. Det vil også være fellesassistenter på arrangementet som kan bistå med praktiske behov, men ikke personlig hygiene. Det er bindende påmelding. Du får beskjed om du har fått plass innen 20.05. Leiren er for deg i alderen 12-30 år, 
Reise: Reiseutgifter dekkes for deg og assistent ved billigste reisemåte som funker for deg. Ingrid bestiller flybilletter for de som ønsker det med mindre annet er avtalt, bruk av egen bil må forhåndsgodkjentes.

Har du eller noen du kjenner lyst å kommer men er ikke medlem av NHFU? Da har vi et fantastisk tilbud, melder du deg inn i NHFU for å bli med får du leiren til halvpris. Hva venter du på? Kast deg rundt meld deg på i dag!

Ved spørsmål ta kontakt med Ingrid Thunem i NHFU på ingrid.thunem@nhf.no eller 46 54 32 44 (Kontortid 09.00 -16.00 hverdager).
22
november

Sentralstyremøte NHFU

Dato: 22. november 2019
3
desember

3. desember - vår dag!

Dato: 3. desember 2019
10
januar

Tillitsvalgtsamling

Dato: 10. januar 2020