Seksualitet, psykiske helse og identitet: Helgesamling

Bildetekst: (Bildetekst: Bildet viser en enhjørning i rullestol som triller på en regnbue, den har langt regnbuefarget hår, under står teksten: Kjærleik er kjærleik. )


Hva:
 Har du noen gang tenkt på hva identiteten din er? Hvem er du når alle rundt deg forteller deg hvem du skal være? Føler du alltid at det er fokus på funksjonsvariasjonen din istedenfor hvem du er? Ønsker du å kunne møte motgang med nyttig påfyll og lære enkle metoder for å takle hverdagen? Møte andre ungdommer som har lignende erfaringer som deg? Kom på NHFU sin «Seksualitet, identitet og psykisk helse-samling». Det kommer mange spennende foredragsholdere, blant annet Carina fra «fet men fattet» og Nancy Herz som er en av forfatterne bak boka "Skamløs". Flere spennende navn kommer. Det blir gruppesamtaler, aktiviteter som Yoga, kunst-aktivisme og masse annet. Det blir også masse sosialt og en flott sjanse til å få nye venner. Det er bestilt tegnspråk-tolker til arrangementet.

Hvor: Helgesamlingen skal være på Quality hotel Expo på Fornebu fra fredag 15. mars til søndag 17. mars, ca klokken 14.00. Reiseutgifter dekkes ved billigste reisemåte som funker for deg. Skal du fly bestiller Ingrid flybiletter med mindre annet er avtalt, kjøring av egen bil må forhåndsgodkjennes. Det blir satt opp rullestolvennlig fellesbuss fra Gardemoen.

Påmelding skjer via denne lenken, innen 15.02. Samlingen koster 300 kroner, det dekker reise, overnatting og mat for deg og for assistenten din om du medbringer egen assistent. Det vil også være felles assistenter på arrangementet som kan bistå med praktiske behov men ikke personlig hygiene. Det er bindende påmelding.

Tilbud: Har du eller noen du kjenner lyst å kommer men er ikke medlem av NHFU? Da har vi et fantastisk tilbud, melder du deg inn i NHFU på eller rett før samlingen får du samlingen gratis. Hva venter du på? Kast deg rundt meld deg på i dag 😊 

Ved spørsmål: Ta kontakt med Ingrid Thunem i NHFU på ingrid.thunem@nhf.no eller 46 54 32 44 (kontortid 09-16 hverdager).